MODULUL PSIHOPEDAGOGIC, NIVEL 1 ZI SI NIVEL 2 ZI

Anul universitar 2023-2024

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR CARE NU AU REUȘIT SĂ SE îNSCRIE LA MODULUL PSIHOPEDAGOGIC - NIVEL1

Daca nu v-a aparut optiunea pentru Nivelul I la inscrierea online, veniți la DPPD (Calea Dumbrăvii nr. 34), în zilele de 26,27 și 28 septembrie 2023, între orele 9.00 - 14.00, cu toate documentele sa faceti fizic acest lucru.

Aveți nevoie de:

- adeverința de bacalaureat;

- copie după CI+certificat de căsătorie (unde este cazul);

- copie după certificat de naștere;

- pt. studenții cu taxă (la master), plata a 40% din 1050 lei (taxa de modul).

Atenție, numai dacă completați interviul de admitere și încheiați contractul de școlarizare sunteți considerați admiși!

Telefon: 0269 211 602


ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR INTERESAȚI DE MODULUL PSIHOPEDAGOGIC

Studenții care au fost admiși la programele de studii din cadrul sesiunilor de admitere iulie și septembrie, la licență și master, au posibilitatea de a se înscrie la DPPD direct din contul de candidat creat în cadrul sesiunilor de admitere din anul curent, în perioada 23-26 septembrie 2023.


După conectarea în platforma de admitere (https://admitere.ulbsibiu.ro) din pagina „Dosarele mele”, unde se regăsesc toate dosarele depuse pe platforma de admitere, pentru dosarul cu opțiunea admisă se va regăsi și posibilitatea înscrierii la DPPD - „Mă înscriu la DPPD”.


După apăsarea butonului se va deschide o pagina destinată vizualizării (descărcării) documentelor încarcate în prealabil în etapa de înscriere a dosarului. (PASUL 7)


Pentru admiterea la programul de studii psihopedagogice de Nivel I și II este necesară completarea interviulului de admitere atașat– formular online


Vă rugăm să completați cu seriozitate, deoarece pe baza acestui document veți putea fi acceptat sau respins, numărul de locuri fiind limitat.


Confirmarea locului pentru studenții admiși la programele de formare psihopedagogică Nivel 1 zi și Nivel 2 zi, se face în baza semnării contractului de studii, pentru urmarea modulului psihopedagogic, în perioada 2-6 octombrie, la sediul DPPD, Calea Dumbrăvii, nr.34.


Sunt considerați înscriși (înmatriculați) la Nivelul I sau II zi, numai studenții care au semnat contractele de studii cu DPPD !


Evenimente

8

OCT
BOSCH ACADEMY - Octombrie 2023

  2

  OCT
  Bearing Point - 2023

   2

   OCT
   NXP - 2023

    9

    OCT
    Continental Engineering - Programming Internship

     1

     OCT
     NTT DATA Romania - lanseaza programul Tech Treck