Știri

Miercuri, 23 IAN 2019

DESFĂŞURAREA ŞI TEMATICA EXAMENULUI DE LICENŢĂ, SESIUNEA iulie 2019

LUNI, 27 MAI 2019

GRAFICUL DESFASURARII EXAMENELOR DE LICENTA/DISERTATIE, PERIOADA DE INSCRIERE , IULIE 2019

Miercuri, 11 IUN 2019

Cazare 2019-2020

Miercuri, 4 IUL 2019

PROGRAMAREA RESTANTELOR, ANI 1-2 LICENTA, AN1-MASTER, SEMESTRUL II, MODUL 2

Sambata, 6 IUL 2019

Prelegerea didactica pentru postul de Asistent, Pozitia 22 la Facultatea de Stiinte

Sambata, 7 IUL 2019

Prelegerea didactica pentru postul de Lector, Pozitia 16 la Facultatea de Stiinte

Proiecte

SIDPOP - Instrument suport pentru luarea deciziilor în domeniul managementului poluanților organici persistenți. Studiu de caz: Bazinul Hidrografic Mureș

Educație universitară pentru studenți cu dizabilități

În atenția studenților și a cadrelor didactice - LICENȚA MICROSOFT

Studenții și cadrele didactice ale Facultății de Știinte pot descarca gratuit produse software Microsoft prin acces la contul personal MyAccount de pe site-ul ULBS.

Există opțiunea Acces MSDN (Microsoft Academic Alliance) care vă dă posibilitatea descărcării produselor software în scop educațional.

Cei care nu au activat acest serviciu trebuie să ia legătura cu Direcția Comunicații și Marketing (support@ulbsibiu.ro).

Pentru mai multe detalii luați legătura cu domnul lector univ. dr. Daniel Hunyadi (daniel.hunyadi@ulbsibiu.ro).

MSDNAA - MSDN Academic Alliance

Acces la tehnologie Microsoft pentru instituțiile de învățământ

MSDN Academic Alliance (pe scurt MSDN AA) este un program de acces la tehnologie, adresat instituțiilor de învățământ sau organizațiilor ce sprijină, în relație cu aceste instituții de învățământ, accesul elevilor ți studenților la tehnologie ți la educație de specialitate.

Vom folosi pe parcursul descrierii programului termenii "catedră", "departament" sau "facultate" pentru a ne referi la tipul de departament al unei instituții de învățământ cel mai des întalnit printre participantii din Romania în programul MSDN AA. O astfel de catedră organizează cursuri într-unul dintre domeniile Știință, Tehnică, Inginerie sau Matematică - STIM.

Utilizare

Program ce oferă acces la sisteme de operare, platforme și instrumente de dezvoltare, produse de tip server și aplicații Microsoft, în scop educațional și/sau de cercetare extra-comercială. Este exclus scopul lucrativ.

Acces

Programul permite împrumutul software-ului de proveniență MSDN AA membrilor unei catedre, astfel încât acest software să fie instalat pe calculatoarele personale, în scopul descris de documentele programului. La Microsoft România încurajăm ca tehnologia să fie accesată de către studenți și contribuim astfel încât catedrele să detină instrumente de distributie de software.