Știri

Marti, 8 IAN 2019

Tema probei practice, Poz. 52 – Asistent pe perioadă determinată

Îmbunătăţirea indicilor vitezei de reacţie și deplasare în lecţia de educaţie fizică;Consolidarea unor procedee tehnice de bază fără minge în condiţiile exersării unor structuri distincte şi aplicării acestora în jocul bilateral de baschet.

Marti, 8 IAN 2019

Tema probei practice, Poz. 47 – Asistent

Implementarea polinoamelor memorate ca liste

Miercuri, 9 IAN 2019

Subventie cazare 2018-2019

Luni, 14 IAN 2019

Informațiile pentru studenti privind modalitatile de plata a taxelor și cuantumul acestora

Joi, 17 IAN 2019

Summer Internship Presentation - 17 ianuarie 2019, ora 12.00, Sala A26

ora 12.00 Detalii

Proiecte

SIDPOP - Instrument suport pentru luarea deciziilor în domeniul managementului poluanților organici persistenți. Studiu de caz: Bazinul Hidrografic Mureș

Educație universitară pentru studenți cu dizabilități

În atenția studenților și a cadrelor didactice - LICENȚA MICROSOFT

Studenții și cadrele didactice ale Facultății de Știinte pot descarca gratuit produse software Microsoft prin acces la contul personal MyAccount de pe site-ul ULBS.

Există opțiunea Acces MSDN (Microsoft Academic Alliance) care vă dă posibilitatea descărcării produselor software în scop educațional.

Cei care nu au activat acest serviciu trebuie să ia legătura cu Direcția Comunicații și Marketing (support@ulbsibiu.ro).

Pentru mai multe detalii luați legătura cu domnul lector univ. dr. Daniel Hunyadi (daniel.hunyadi@ulbsibiu.ro).

MSDNAA - MSDN Academic Alliance

Acces la tehnologie Microsoft pentru instituțiile de învățământ

MSDN Academic Alliance (pe scurt MSDN AA) este un program de acces la tehnologie, adresat instituțiilor de învățământ sau organizațiilor ce sprijină, în relație cu aceste instituții de învățământ, accesul elevilor ți studenților la tehnologie ți la educație de specialitate.

Vom folosi pe parcursul descrierii programului termenii "catedră", "departament" sau "facultate" pentru a ne referi la tipul de departament al unei instituții de învățământ cel mai des întalnit printre participantii din Romania în programul MSDN AA. O astfel de catedră organizează cursuri într-unul dintre domeniile Știință, Tehnică, Inginerie sau Matematică - STIM.

Utilizare

Program ce oferă acces la sisteme de operare, platforme și instrumente de dezvoltare, produse de tip server și aplicații Microsoft, în scop educațional și/sau de cercetare extra-comercială. Este exclus scopul lucrativ.

Acces

Programul permite împrumutul software-ului de proveniență MSDN AA membrilor unei catedre, astfel încât acest software să fie instalat pe calculatoarele personale, în scopul descris de documentele programului. La Microsoft România încurajăm ca tehnologia să fie accesată de către studenți și contribuim astfel încât catedrele să detină instrumente de distributie de software.