Mobilitati ERASMUS+ (tari din UE)

Programul Erasmus+ ofera posibilitatea de aplicare pentru o mobilitate de studiu pentru studenti (http://international.ulbsibiu.ro/index.php/erasmus/outgoing-students/partner-universities-list), predare sau formare pentru cadrele didactice (http://international.ulbsibiu.ro/index.php/erasmus/sta) in cadrul programului Erasmus+ cu tarile partenere ULBS din Uniunea Europeana pentru care Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu primeste finantare. Lista si numarul locurilor disponibile in cadrul fiecarei selectii poate sa difere, in functie de finantarea disponibila.

Mobilitati ERASMUS+ Partner Countries (tari Non-UE)

Programul Erasmus+ Partner Countries ofera posibilitatea de aplicare pentru o mobilitate de studiu pentru studenti, predare sau formare pentru cadrele didactice (http://international.ulbsibiu.ro/index.php/erasmus/erasmus-partner-countries) in cadrul programului Erasmus+/ axa KA107 cu tarile partenere ULBS din afara Uniunii Europene pentru care Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu primeste finantare. Lista si numarul locurilor disponibile in cadrul fiecarei selectii poate sa difere, in functie de finantarea disponibila. 

Informatii suplimentare pentru studentii Facultatii de Stiinte care doresc sa aplice pentru o mobilitate Erasmus: http://stiinte.ulbsibiu.ro/studenti/erasmus

Regulament si proceduri:

http://international.ulbsibiu.ro/files/3614/7617/3279/Regulament_mobilitati_Erasmus.pdf

Mobilitati ERASMUS Plasament

Mobilitatea de plasament a programului Erasmus+ permite studentilor din institutii de invatamant superior sa efectueze un plasament cu o durată cuprinsă între 2 luni si 12 luni, intr-o companie sau o organizatie dintr-o alta tara participanta. In total, pe perioada unui ciclu de învatamant (licenta/master/doctorat) perioada maxima de mobilitate de care un student poate beneficia este de 12 luni, fie doar studiu, fie doar plasament, fie combinat.
‚Plasament’ este o alta denumire pentru cunoscutul ‚trening’ sau ‚practica’. Organizatiile gazda pentru plasamente studentesti pot fi intreprinderi, centre de formare, centre de cercetare si alte organizatii, inclusiv institutii de invatamant superior.

Ghid de aplicare pentru o Mobilitate Erasmus+ de Plasament:

http://international.ulbsibiu.ro/files/5814/5258/7808/Ghid_de_aplicare_mobilitate_Erasmus_plasament.pdf

Imagini cu studenții Erasmus de la specializarea Informatică

 • Sebastian Stoica, Hochschule Harz-Harz University of Applied Sciences, Germania, 2018-2019 (mobilitate de studiu)

  “Am ajuns in Berlin cu trenul. Poza este in fata garii din Berlin, alaturi de ceilalti studenti Eramus, urmand mai apoi sa vizitam capitala pe parcursul zilei.”

  “In spate se vede castelul din Wernigerode, aproximativ la 5 minute de mers prin padure. Eram alaturi de studentii Erasmus din Spania.”

  “In ultima seara am decis sa iesim la un bar din centrul orasului cu toti studentii Erasmus prezenti”

 • Răzvan Gheorghiu, IT Sligo University, Irlanda, 2016-2017 (mobilitate de studiu)

  Alaturi de toti studentii Erasmus, intr-o excursie organizata de facultate in imprejurimile orasului Sligo

 • Mihail Juravlea, Filip Andrei Taifas, IT Sligo University, Irlanda, 2015-2016 (mobilitate de practică)

  „Poza este facuta pe Benbulben in apropriere de orasul Sligo, Irlanda (octombrie 2016). Excursie de o zi cu grupul Erasmus, cei mai multi dintre ei fiind francezi.” Mihail Juravlea

 • Paula Cojan, Anamaria Neamțu, Alex Popa, Karlstad University, Suedia, 2015-2016 (mobilitate de studiu)

  "Universitatea Karlstad din Suedia - Am rămas impresionați de sistemul lor de învățământ și de structura acestuia. Noi trei am lucrat în echipă în cadrul unor proiecte practice și am rămas cu multe cunoștințe de pe urma acestora." Paula Cojan

  “Poza este realizata la sfarsitul cursului de Film Animation in jurul universitatii. In poza sunt o parte din studentii inscrisi la acest curs, profesoara de laborator Stina (cea in negru de langa baiatul cu camasa rosie in carouri) si prima (cea cu un fluture tatuat pe mana) este secretara departamentului Åsa.” Anamaria Neamțu

  Paula, Alex, Anamaria

  Paula, Anamaria

 • Gusteritean Robert, Hochschule Harz-Harz University of Applied Sciences, Germania, 2014-2015 (mobilitate de studiu)

 

Home | Facultatea de Ştiinte | Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu | Căutare | Contact

© 2008 - 2023 Domeniul Informatică :: 2326