CUPA PRIMᾸVERII LA VOLEI EDIṬIA A IX-A 2017 UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA” SIBIU

Ȋn data de 19.05.2017, a avut loc Cupa Primăverii la Volei Ediţia a IX-a, organizată de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Știinţe – Departamentul de Știinţa Mediului, Fizică, Educaţie Fizică şi Sport, Colectivul de Educaţie Fizică şi Sport, coordonatori Conf. Univ. Dr. Pomohaci Marcel şi Drd. Sopa Ioan Sabin.
În deschiderea competiţiei a avut loc o sesiune de informare studenţească cu tema „Importanţa socializării între studenţi”, şi o a doua cu titlul „Sportul şi exerciţiul fizic în activitatea studenţească universitară”.
Finala Cupei Primăverii s-a disputat între reprezentatele Facultăţii de Știinţe şi reprezentanţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. S-au impus reprezentanţii Academiei Forţelor Terestre cu scorul de 3-0, reuşind să cucereascăpentru prima dată trofeul în detrimentul colegilor de la Facultatea de Știinţe.
Competiţia sportivă s-a încheiat cu un meci demonstrativ între echipa de old boys Friends 25 Sibiu şi selecţionata Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

cupa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *